Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El X Certamen de curtmetratges comptarà amb un concurs de curts express

La desena edició del Certamen de curts de Ripollet, organitzat per la Regidoria de Joventut i les entitats En Vídeo i el Club de Rol, comptarà enguany, com a novetat, amb el primer concurs de curts express. Els participants hauran de gravar a Ripollet i incloure en el seu curt, amb una durada màxima de 5 minuts, un objecte, un color i una frase que l'organització els hi facilitarà el mateix dia del concurs, el 19 de juliol.

El programa del certamen, que es va iniciar el passat mes de febrer amb una marató de cinema sobre Els Simpsons, va ser presentat el passat 31 de març pel regidor de Joventut, Ferran Tornel, i representants d'En Vídeo i Club de Rol. També hi va ser present un grup de joves que participa al certamen des de fa dos anys i que també ha format part del grup de treball que fa mesos prepara el certamen.

Aquells que estiguin interessats en participar-hi hauran de presentar els seus curts, amb una durada màxima de 20 minuts, abans del 23 de maig. El visionat dels treballs es realitzarà els propers dies 11, 12 i 13 de juliol i el veredicte es farà públic el dia 19. Una altra de les novetats d'enguany és l'augment de la quantia dels premis en metàl·lic. Així, hi haurà tres primers premis, de 1000, 500 i 300 euros, respectivament més trofeu. L'organització també es reserva el dret de donar un accèssit.

El programa del X Certamen de Curtmetratges continuarà durant tot l'any. La propera activitat tindrà lloc el 5 d'abril, amb una marató de cinema de terror, al Teatre Auditori, a partir de les 20 h.

R.H.