Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Imatges de natura i conreu ecològic, noves activitats de l'Agenda de Primavera

L'Agenda de Primavera de la Casa de Natura, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, continua aquesta setmana amb dues noves activitats. D'una banda, els dies 2 i 9 d'abril es realitzaran unes jornades sobre jardineria i conreu ecològic, amb l'objectiu d'introduir als participants a la jardineria sostenible. D'altra banda, aquest dijous, 3 d'abril, s'inaugura a la Casa de Natura una exposició fotogràfica de l'AFOCER.

La mostra fotogràfica comptarà amb obres d'Oriol Muntané, Vicenç Semper, Javier Castro, Rafael Aguilar, Joan Buxó, Joan Serrano i Joan Mimó, tots ells socis de l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet. L'exposició serà inaugurada el proper dia 3, a les 13 hores a la Casa de Natura.

Conreu sostenible
Pel que fa a les jornades, que tindran lloc al Centre Cultural, a partir de les 19 hores, aquestes seran impartides per Carles Herrera, col·laborador habitual de ràdio i televisió, qui donarà una sèrie de consells per fer més sostenible el conreu de les nostres plantes. Tots els assistents tindran un obsequi. Aquesta activitat és gratuïta, però les places son limitades, pel que cal inscriure's prèviament a la Casa de Natura o al departament de Medi Ambient, ubicat al carrer de Balmes, 8.

R.H.