Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos ripolletencs quarts classificats en els Campionats d'Espanya de Ball

Els ripolletencs Fidela Martínez i Valentín Silva han quedat quarts classificats en el Campionat d'Espanya de Ball que es va celebrar a Torremolinos del 25 de febrer a l'1 de març. Els dos ballarins, que formen part de l'entitat Amics del Ball, van quedar només a 2 punts dels tercers classificats. La parella va ballar les modalitats de vals, tango i pasodoble.

Paral·lelament, durant aquesta setmana també se celebrava al municipi andalús el Campionat Europeu de Ball. Fidela Martínez i Valentín Silva van ballar les diferents modalitats de manera individual i van quedar quarts en el pasdoble. Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de 3.000 ballarins nacionals i internacionals en les diferents modalitats i categories establertes, formades per grups d'edat entre els 6 i els 82 anys. Els campionats es celebren de manera anual i el jurat està format per professionals i artistes del món del ball.
D'altra banda, la parella, que compta amb una gran experiència en el ball, participarà els propers 5 i 6 d'abril en un altre Concurs a Cantàbria.