Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple Municipal del 27 de març

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar el passat dijous, 27 de març, la sessió ordinària del Ple de març, amb només quatre punts a l'ordre del dia. En aquest Ple es va realitzar la pressa de possessió de Jordi Martínez com a regidor del COP-CpR, en substitució de Pilar Castillejo. Martínez va rebre, com és tradicional, la insígnia de l'Ajuntament de mans de l'Alcalde.

L'altre punt destacat, que va ser aprovat per unanimitat, va ser la modificació de la clàusula sisena del conveni signat entre l'ajuntament i el CatSalut per a la construcció del CAP-3. Després de l'aprovació inicial del projecte executiu el passat Ple de febrer, aquesta modificació consisteix en l'esmena del pressupost total de les obres, que el CatSalut haurà de retornar a l'Ajuntament i que finalment ascendeix a 3.163.000 euros.

En el torn de precs i preguntes la tinent d'Alcalde d'Urbanisme, Rosa Martín, va aclarir al grup del CpR que la constitució del grup promotor del Pla de barris de Can Mas es realitzarà un cop s'hagin designat els representants de tots els col•lectius que en formaran part i espera que la primera reunió tingui lloc en un mes o mes i mig. D'altra banda, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, va explicar al grup del PP que finalment compten amb l'autorització de la Direcció General de Carreteres per a la construcció d'una rotonda a la N-150, al costat del parc de Maria Regordosa i per a la qual compten amb una subvenció del fons FEDER.

R.H.