Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Publicades les bases del Concurs de Cartells de Festa Major de 2008

El Patronat Municipal de Cultura ha publicat, una any més, les bases del Concurs de Cartells de Festa Major per aquest any 2008. En aquest certamen hi poden participar totes les persones majors de 16 anys i les propostes hauran de ser inèdites. L'obra guanyadora rebrà un premi de 1.200 euros i el guanyador del concurs haurà de presentar, per aquest import, un altre cartell per publicitar l'espai jove "Gibrelleta", inclòs dins els actes de Festa Major.

Bases del concurs de cartells de Festa Major

1. Poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys.
2. Cada concursant pot presentar només una proposta de cartell, que haurà de ser de disseny gràfic.
3. Els cartells que es presentin han de ser inèdits. Hi haurà de figurar la llegenda següent: Festa Major de Ripollet. 29, 30, 31 d'agost i 1 de setembre.
4. La mida del cartell ha de ser DIN A2 (doble DIN A3), 42x60 cm. Caldrà aportar còpia en digital.
5. Es podran utilitzar tantes tintes com es vulgui, la impressió es farà en quadricromia. La temàtica, imatge i tècnica són lliures.
6. Les obres es presentaran muntades sobre suport rígid, per tal de facilitar-ne el trasllat i l'exposició. L'autor guanyador haurà de realitzar, si s'escau, les modificacions necessàries perquè pugui ser imprès.
7. Les obres han d'anar sense signar, la guanyadora podrà ser signada per l'autor una vegada s'hagi fet públic el veredicte.
8. Els treballs s'han d'adreçar al Centre Cultural (Rbla. Sant Jordi, 2-4, 08291 Ripollet, telèfon: 93 586 30 27) abans del dia 28 de maig de 2008 a les 13 hores. Les dades del concursant han de presentar-se en un sobre tancat.
9. Tots els cartells presentats a concurs seran mostrats en públic al vestíbul del Centre Cultural, la setmana posterior al veredicte.
10. El veredicte del Jurat serà inapel•lable i es farà públic el dia 29 de maig de 2008, a les 19 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural.
11. El Jurat estarà format pels membres de la Comissió de la Festa Major 2008.
12. L'obra guanyadora rebrà un premi de 1.200 euros. Una vegada el jurat hagi emès el seu veredicte i per aquest import, el guanyador/a del concurs haurà de presentar un altre cartell per publicitar l'espai jove "Gibrelleta", inclòs dins dels actes de la Festa Major. Aquest cartell serà una adaptació del de la Festa Major i haurà de dur obligatòriament com a elements identificatius de la Gibrelleta les imatges d'una gibrelleta de color taronja i el fanal "ovni" del parc dels Pinetons. Aquestes imatges seran proporcionades per l'organització o bé es podran consultar al web www.ripollet.cat.
13. L'organització tindrà a disposició dels participants el model del programa d'activitats de la Festa Major per tal que el dissenyador/a el tingui en compte a l'hora de fer el grafisme del cartell.
14. El cartell guanyador passarà a ser propietat del PMC i la resta podran ser retirats pels seus autors en el termini de 30 dies a partir de la data de lliurament del premi. Els treballs no retirats en aquest període queden en propietat del PMC.
15. Si les obres presentades no reuneixen la qualitat suficient, l'organització es reserva el dret de declarar el certamen desert.
16. La participació en el concurs pressuposa la total acceptació d'aquestes bases.
17. Qualsevol detall no previst en aquestes bases, l'ha de resoldre l'organització, en aquest cas el PMC.

FOTO: El cartell guanyador de la Festa Major 2007
L.P.