Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut i l'IES Palau Ausit signen un nou conveni

El passat dimarts 25 de març, la Regidoria de Joventut i l'IES Palau Ausit van signar, per tercer any consecutiu, un conveni de col·laboració que permetrà a l'institut realitzar tres tallers que tindran lloc entre els mesos de març i abril. Aquests tallers, subvencionats per l'Àrea de Joventut de la Diputació de Barcelona i per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet, tractaran temes diversos com el bullying, el hip-hop com a resolució de conflictes i les diferents vies de trobar feina un cop finalitzada la formació.

El regidor de Joventut, Ferran Tornel, va agrair a la directiva de l'IES Palau Ausit la seva habilitat per aprofitar el millor que ofereix l'administració pública i va dir que l'objectiu és que tots els instituts de Ripollet es puguin adherir en un futur a aquestes iniciatives. Els tres tallers tenen un cost total aproximat de 2.800 euros.
Per la seva banda el director del centre, Josep Alfaro, va destacar que aquests tallers ja fa temps que estan integrats en el projecte d'institut que duen a terme i que enguany aquesta iniciativa donarà cobertura a gairebé 248 alumnes de primer, segon i quart d'ESO. Segons Alfaro, els temes que han triat preocupen el món de l'educació i “potser ara mateix no els tenim precisament perque fa temps que els treballem”.

Els Tallers
El taller sobre el Bullying estarà impartit pel CISEC (Centre d'Informació i Serveis a l'Estudiant de Catalunya) i tindrà lloc els dies 31 de març i 2 d'abril. El 7 d'abril i impartit per l'organització Akwaba, tindrà lloc el taller sobre com arribar a la resolució de conflictes a través del Hip-Hop. Per últim es realitzarà el taller sobre com i on cercar feina que tindrà lloc el 15 d'abril i estarà impartit per AVALOT.

FOTO: El regidor de Joventut, Ferran Tornel, i el director de l'IES Palau Ausit, Josep Alfaro, en el moment de la signatura.

L.P.