Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el període de preinscripció escolar del curs 2008-2009

Entre el 25 de març i el 4 d'abril els centres educatius de Ripollet obren el període de preinscripció pel curs 2008-2009. Els alumnes del centres de primària públics del municipi hauran de presentar la documentació al Centre Cultural i els centres concertats i els instituts s'hauran de dirigir al mateix centre. Els alumnes de la Llar d'Infants Municipal s'hauran d'esperar fins el proper 6 de maig per presentar les sol·licituds.

Per poder realitzar el tràmit de preinscripció els pares hauran de presentar original i fotocòpia del llibre de família i original i fotocòpia del DNI. Les persones nouvingudes a més hauran de presentar la targeta de residència. A partir del 14 d'abril s'obrirà també el període de presentació de peticions de beques de menjador i llibres. La documentació s'ha de fer arribar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, als centres educatius o al Departament de Serveis Socials.

D'altra banda l'Oficina de Català de Ripollet també obre el període de matriculacions el proper 25 de març, a la mateixa oficina situada al Centre Cultural, de 10 del matí una del migdia i de quatre a set de la tarda.

Vegeu procediment i documentació necessària al banner de la dreta.

F.R.