Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR demana mesures urgents respecte el pont de la Ferreria

El grup de l'oposició ha fet públic un comunicat donant suport a l'Ajuntament de Ripollet per tal que faci les accions necessàries per tal que el manteniment del pont de la Ferreria sigui assumit per l'administració pertinent. Segons el grup de l'oposició, la reparació d'urgència realitzada per l'Ajuntament és "un pegat" que "incrementa la inseguretat en el trànsit".

A més, el CpR considera que si cap administració se'n fa responsable, caldrà prendre "mesures dràstiques", les quals també comptarien amb el seu suport. Recordem que la passada setmana l'Ajuntament ja va informar que havia convocat els consells comarcals del Barcelonès i el Vallès Occidental, la Direcció de Carreteres i l'Ajuntament de Montcada per tal d'acordar un protocol de manteniment d'aquesta via.

Nova crítica sobre els locals d'assaig
D'altra banda, el CpR, en un altre comunicat adreçat a la premsa, ha fet una valoració negativa de la recent separació de les àrees de Cultura i Joventut. Segons el regidor del Compromís, José Luís Muñoz, aquest fet pot "comportar disfuncions en alguns serveis que presta l'Ajuntament", com és el cas dels locals d'assaig. Per a Muñoz, amb el fet que aquest servei passi a ser gestionat per joventut "s'està volent imposar que només el podran usar els menors de 30 anys", el que qualifiquen com a "disbarat".

R.H.