Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa de Natura presenta l'Agenda de Primavera

La regidora de Medi Ambient, Gema Edo, va presentar el passat dilluns 10 de març l'Agenda de la Primavera de la Casa de Natura, amb una desena d'activitats programades al llarg dels propers tres mesos. Així, el proper divendres, 14 de març, arrencarà amb la celebració del Dia de l'Arbre. L'activitat comptarà amb la participació d'uns 300 alumnes de 6e de primària dels col·legis locals, que plantaran una quarantena d'arbres de bosc de ribera, a la zona verda del Molí d'en Xec.

A més, també s'ha realitzat una publicació amb motiu del Dia de l'Arbre, amb una explicació de les quatre tipologies d'arbre de ribera i consells de com plantar-los. La següent activitat tindrà lloc el 27 de març, amb la presentació de l'Ordenança de Medi Ambient i Espais Verds; la inauguració de l'exposició 'Fotografia de Natura' de l'AFOCER, el 3 d'abril i unes jornades sobre conreu ecològic el 2 i 9 d'abril.

A mitjan abril també està prevista la instal·lació d'una Estructura d'oci, al recorregut de Ripollet Natural, per tal que les persones grans que realitzin l'itinerari tinguin un espai on realitzar exercici físic.

F.R.