Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida del 8è Ripostock i el 30è Concurs de Migas

La 8a edició de la fira, celebrada el diumenge, 9 de març, a la rambla de Sant Jordi, ha estat valorada per la Unió de Botiguers com la millor fira de rebaixes i promocions realitzada fins ara. L'àmplia i variada participació de botiguers, amb una quarantena d'estands, així com la gran assistència de públic, han estat els elements més destacats per la regidoria de Comerç i Indústria, com per la Unió de Botiguers, organitzadors de l'acte.

La nova ubicació, entre la plaça Font i el carrer de Sarrià de Ter, també va ser molt celebrada tant per veïns com per botiguers. La fira també va comptar amb inflables per als més petits i tallers a càrrec de l'Esplai La Gresca. La Unió de Botiguers va instal·lar una carpa on els visitants van poder demanar els cromos que les hi faltaven per a completar l'àlbum ‘Ripollet, Pas a Pas'.

30è Concurs de Migas
El Ripostock va tornar a coincidir una vegada més amb el concurs de Migas, organitzat per l'Associació de Veïns de Can Mas. La festa, amb actuacions a càrrec del Quadro Andaluz de Ripollet, va tornar a omplir el parc de primer de maig. La trentena edició del concurs va comptar amb una desena de participants. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el regidor d'Esports, Xavier Peñarando, van lliurar els trofeus als guanyadors (foto dreta).

R.H.