Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local del 5 de març de 2008

A la darrera sessió de Junta de Govern Local, realitzada el passat 5 de març, es va fer l'adjudicació de la gestió del Centre Obert La Placeta a l'empresa Iniciatives i Programes, S.L. per un import d'uns 48.352,74 euros.

També es va formalitzar la cessió d'una exposició, per part de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, titulada 'Gràcies, fem un bon equip', per potenciar al municipi les accions cíviques dels ciutadans. La mostra estarà exposada a la plaça de Joan Abad entre el 8 i el 23 de maig i comptarà amb una zona de jocs interactius i audiovisuals. L'exposició està dividida en els diferents àmbits d'actuació del civisme: neteja, soroll, espais de convivència, animals de companyia i mobilitat.

Un altre punt acordat va ser l'adjudicació del servei de consultoria per la coordinació dels projectes de la Llei de Barris a la Fundació Centre d'Iniciatives i Recerques Europees a la Mediterrània. Aquesta fundació es farà càrrec de l'assessorament, suport, control i seguiment de les tasques tècniques que es realitzin al barri de Can Mas, per tal que compleixin allò que marca la Llei de Barris. L'import d'adjudicació és de 132.240 euros.

Finalment, es va donar llum verda a l'adjudicació de la redacció del projecte i realització de les obres de millora de climatització del Mercat Municipal, a l'empresa Gestió Integral de Instalaciones, S.A., per un import d'uns 147.168,64 euros. L'obra té un temps d'execució d'unes 6 setmanes.

F.R.

Foto: Xavier Peñarando, segon tinent d'alcalde, durant la roda de premsa.