Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat el concurs Guanya Un Punt de dibuix i disseny de punt de llibre de la Biblioteca

La Biblioteca de Ripollet ja ha fet públiques les bases del Concurs de disseny de punt de llibre i d'audiovisual. Enguany es convoca l´11è Concurs Guanya un Punt de dibuix i/o disseny de punt de llibre adreçat a infants de 6 a 14 anys, i el 6è Concurs Guanya un Punt de dibuix i/o disseny de punt per a la secció d'audiovisuals, adreçat a joves i adults a partir de 15 anys.

Aquest any hi ha dos temes per a ambdues convocatòries: Joan Miró, 25 anys de la mort del pintor) i Andy Warhol, 80 anys del naixement de l'artista. Aquest certamen es va iniciar l'any 1998 per commemorar el primer aniversari de la Biblioteca, i compta amb la participació dels usuaris, centres educatius i tots els ripolletencs que troben en la pintura, dibuix i el disseny un mitjà d'expressió i comunicació.

Els principals objectius són de l'activitat el foment del dibuix i el disseny artístic local, la creació d'un punt per fer una lectura dels llibres i per recordar que els llibres i els audiovisuals demanats en préstec a la Biblioteca s'han de retornar en una data concreta.

Cada concursant podrà presentar dos treballs. El termini per a la presentació dels punts és el 4 d'abril de 2008 i el lliurament de premis serà el 23 d'abril. Les bases es poden trobar al Centre Cultural, Casal de Joves i la Biblioteca. Pel que fa als premis, tant els punts guanyadors com els accèssits s'imprimiran i, a més, els guanyadors del punt de llibre rebran 85 i 140 i el guanyador del punt d'audiovisuals rebrà 245 euros per comprar llibres, audiovisuals i/o materials de pintura.

F.R.