Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La visió de les dones als mitjans de comunicació obre els actes del Dia de la Dona

El passat dimarts, 4 de març, el Centre Cultural va ser l'escenari de la primera activitat dels actes previstos per la celebració del Dia de la Dona. Carme Rincón, psicòloga i cap del Servei de Relacions amb els Usuaris del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, va ser la ponent de la xerrada, que va posar sobre la taula la imatge estereotipada que sovint s'ofereix de les dones a la televisió.

L'acte va comptar amb la participació de la regidora de Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, qui va destacar, durant la presentació, el canvi que s'ha produït en el paper de les dones a la societat i que sovint aquesta imatge d'independència i autosuficiència no es veu reflectida als mitjans de comunicació.

Les activitats continuaran dimecres, 5 de març, a dos quarts de sis de la tarda, amb contes infantils a càrrec de Rosa Fité a la Biblioteca Municipal. Divendres, a la mateixa Biblioteca, hi haurà contes amb titelles sobre les personatges de les obres de Mercè Rodoreda. Seran a càrrec de Rosa Pou i Assumpta Mercader, a les vuit del vespre. Dissabte, Dones per la Igualtat organitza la representació teatral d' Això no és vida i, finalment, el 14 de març, tindrà lloc una xerrada sobre l'avortament, a les sis de la tarda al Centre Cultural.

F.R.