Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Clapés, Miró i Hagemann a la Sala d'Art

El regidor de Cultura, Ferran Tornel, va presentar en roda de premsa la programació per als mesos de febrer a maig que tindrà lloc a la Sala d'Art del Centre Cultural. Lluís Clapés, Joan Miró i Stella Hagemann són alguns dels artistes que formen part de les mostres que es podran veure a Ripollet.

Amb un pressupost d'uns 20.000 euros, l'objectiu principal és acostar l'art contemporani a la ciutadania i a les escoles, i configurar d'aquesta manera un espai de qualitat i de referència.

‘Jardí de fang', de Lluís Clapés. Del 14 de febrer al 16 de març.
Lluís Clapés, deixeble de Josep Maria Brull a l'Escola d'Arts i Oficis de Sabadell, oferirà en aquesta mostra una sèrie de columnes inspirades en les restes arqueològiques de l'Orient Mitjà. L'exposició, organitzada i produïda pel PMCiJ i emmarcada en l'any Brull, està formada per obres produïdes entre 2002 i 2005.
A la Sala d'Art del Centre Cultural.

‘Joan Miró. La metàfora de l'objecte'. Del 14 de febrer al 16 de març.
L'exposició compren una selecció de 25 escultures que l'artista va realitzar als anys 60 i 70, on Miró trasllada els seu univers a l'escultura a través de l'acoblament d'objectes trobats. La mostra està organitzada pel PMCiJ, produïda per la Fundació Joan Miró i la itinerància corre a càrrec de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya.
A la Sala 1 d'Exposicions del Centre Cultural.

Obres d'Stella Hagemann. Del 29 de març al 29 d'abril.
Aquesta mostra, que ocuparà la Sala d'Art i la Sala 1 d'Exposicions, s'emmarca dins del programa d'aproximació a la poesia En Vers, i sorgeix del treball conjunt de l'artista visual Stella Hagemann i del poeta Enric Casasses. Es tracta de quadres vius, espectaculars, i de gran dimensió. Organitza i produeix el PMCiJ en col·laboració amb el Racó de les Lletres Locals.
A a la Sala d'Art i la Sala 1 d'Exposicions del Centre Cultural. Inauguració el 31 de març a les 19:30h.

‘Jo entre tu'. De l'1 al 25 de maig de 2008.
Es tracta d'una exposició que posa en diàleg l'obra dels artistes Elena Genís, Tanit Plana, Alex Reynolds, Efrén Álvarez i del col·lectiu Garabattage. La mostra proposa un recorregut per possibles maneres de convivència entre els uns i els altres. El PMCiJ produirà, a més, l'obra d'un artista local dins el marc d'aquesta exposició.
Es tracta de Joan Saló, que s'afegirà al contingut de la mostra que es podrà veure a Ripollet. Organitza el PMCiJ i produeix Experimentem amb l'art.
Sala d'Exposicions del Centre Cultural. La inauguració serà el dia 5 de maig a les 19:30h.