Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'L'aigua' de Jesús Moncada al Teatre Auditori

L'Associació d'Espectadors, en conveni amb l'Ajuntament de Ripollet, porta aquest divendres al Teatre Auditori ‘L'aigua'. Es tracta d'una adaptació dramàtica de textos de l'autor català Jesús Moncada, sota la direcció de Xiscu Masó. Sobre l'escenari: Joan Anguera, Miquel Górriz, Maria Ibars, Annabel Castan i Eduard Muntada. La representació serà aquest divendres 7 de març a les 10 de la nit i l'entrada té un preu de 15 euros.

D'altra banda, el proper 28 de març s'estrena 'De lo culto, lo popular'. Amb un quintet de luxe, la flamant pianista cubana Lissy Álvarez presenta el seu espectacle ‘De lo culto, lo popular', títol homònim del seu primer CD-DVD, que va tenir una molt bona acollida a la seva Cuba natal. Álvarez, un dels talents emergents de la música popular cubana, interpreta amb respecte i sensibilitat temes tradicionals i els posa al dia amb una fermesa i un tacte astoradors.
Tot i la seva joventut, ja s'ha fet acompanyar damunt l'escenari d'artistes consagrats com ara Chucho Valdés, amb qui va interpretar a duet de pianos una espectacular versió de ‘La Comparsa' de Lecuona. A Ripollet comptarà amb Enrique Álvarez, Jorge Reyes (contrabaix), Osmany Betancourt (timbals), Abel Valdés (bongos) i Eduardo Libre (congues).