Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja és primavera a la Casa Natura

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet està ultimant els detalls de la propera Agenda de Primavera. Entre les activitats més destacades hi ha el Dia de l'Arbre, que enguany serà el 14 de març, a la vora del riu Ripoll.

La Casa de Natura de Ripollet, gestionada per la Regidoria de Medi Ambient en conveni amb l'entitat Ripollet Natura, està preparant activitats per aquesta primavera relacionades amb les plantes i els vegetals. Tenint en compte les activitats de l'agenda de la passada tardor i les diferents demandes dels usuaris, s'ha previst fer un curs de pràctiques ecològiques en els conreus, amb excercicis de compostatge, així com una passejada pel Ripollet Botànic. També destaca un un monogràfic dedicat als valors de respecte a la fauna.

El Dia de l'Arbre
A més, el riu serà un dels protagonistes d'aquesta primavera, ja que el proper 14 de març, Dia de l'Arbre, es farà una plantada de 30 arbres al costat del Ripoll. També es presentarà una exposició sobre el mateix, que es podrà veure a la Casa de Natura.
D'altra banda, es recuperaran activitats que han tingut un gran èxit de participació en d'altres edicions, com ara l'Observació Astronòmica. Com a novetat està el monogràfic dedicat a la fauna, amb la presentació d'un estudi sobre les espècies protegides, la celebració d'una jornada sobre l'anellament d'ocells i una exposició sobre papallones.

Bona acollida
La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, Gema Edo, s'ha mostrat molt satisfeta del desenvolupament i la participació de les agendes temàtiques al llarg d'aquest any, ja que 1850 ripolletencs van assistir a les activitats de l'Agenda de Tardor 2007.