Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic Benjamí, Aleví i Infantil

El Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil de patinatge artístic se celebrarà aquest cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus de Ripollet. La competició es disputa una setmana abans del que estava previst per evitar la coincidència amb l’Europeu de Grups de Xou i Precisió que el Pavelló Barris Nord de Lleida acollirà del 28 al 31 de juliol, les dates inicialment previstes.

  • Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic Benjamí, Aleví i Infantil
  • 2021-07-23T00:00:00+02:00
  • 2021-07-25T23:59:59+02:00
  • El Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil de patinatge artístic se celebrarà aquest cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus de Ripollet. La competició es disputa una setmana abans del que estava previst per evitar la coincidència amb l’Europeu de Grups de Xou i Precisió que el Pavelló Barris Nord de Lleida acollirà del 28 al 31 de juliol, les dates inicialment previstes.
.

Així doncs el campionat començarà el divendres 23 de juliol amb la celebració dels entrenaments oficials, i a partir del dissabte al matí començarà la competició amb el disc curt en categoria Infantil. El mateix dissabte 24 a la tarda serà el torn pel disc llarg en categoria Aleví.

Ja diumenge 25 de juliol obrirà la jornada el disc llarg en categoria Infantil, mentre que a la tarda serà l'hora de la categoria Benjamí amb el programa llarg.

El Campionat estarà organitzat conjuntament amb el CPA Ripollet.

Font: http://www.fcpatinatge.cat