Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CARNAVAL 2008: Sardinada Popular, al Pati del Centre Cultural

  • Quan? 01/01/2008 a 00:00 fins a 02/02/2008 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Centre Cultural
.
Categories dels premis de la rua
Millor conjunt, millor vestuari, comparsa més divertida, millor coreografia i millor comparsa escolar, a banda del premi a la millor disfressa individual o comparsa reduïda (2 a 5 components).

Marxa Jove de la mitjanit.
Enguany també s’ha afegit un nou premi destinat al grups que es disfressin, a banda dels premis individuals.

Programa d’activitats, divendres 1 de febrer
A les 17 hores, se celebrarà el Carnaval infantil amb discoteca mòbil al Pavelló Municipal d’Esports.

Dissabte, 2 de febrer
El recorregut del cercavila serà per la rambla Sarrià de Ter, rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve, rambla dels Pinetons, avinguda de Maria Torras i final al parc d’Oriol Martorell.
A les 19.30 hores es durà a terme la representació de la llegenda popular del Vell i la Vella i la lectura de versots a càrrec de les Bruixes de Ripollet al parc Oriol Martorell.
Seguidament, a partir de les 21 hores, al Pavelló Municipal d’Esports, es realitzarà l’exhibició de les comparses que han participat a la rua, i el jurat, format per un membre de cada comparsa i representants de les associacions culturals locals, farà públic el veredicte del concurs. Els guanyadors rebran un diploma i trofeu. A més, es lliurarà un ajut compensatori de 6 euros a cadascun dels participants a la rua, fins a un màxim de 500 inscrits en total.
Per finalitzar, a les 24 h, començarà la Marxa Jove. Per optar als premis caldrà inscriure’s a la taquilla del Pavelló des de les 23.30 hores fins a les 1 de la matinada.