Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers sobre dependències i malalts crònics a gent gran i cuidadors

  • Quan? 23/09/2019 de 17:00 a 19:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Centre Cultural
.
Els Centres d'Atenció Primària de Ripollet han organitzat tres sessions d'informació pràctica i assessorament dirigides a gent gran i famílies cuidadores de persones en situació de dependència i malalts crònics, que tindran lloc els dies 23 i 26 de setembre i el 2 d'octubre de 2019. Es tracta de tallers per donar a conèixer els serveis a l'abast de persones en situació de dependència i les seves famílies i facilitar informació pràctica que es pugui emprar preventivament i/o davant determinades circumstàncies. L'objectiu és promoure una major qualitat de vida i tranquil·litat a les persones grans i a les seves famílies.

El CAP és un dels espais de referència on promoure l'atenció a la salut de forma comunitària per la gent gran i totes aquelles famílies cuidadores de malalts crònics. Els treballadors socials de cadascun dels tres centres d'atenció primària seran els encarregats de portar a terme les sessions. Parlaran de temes com qui té dret a sol·licitar la valoració de reconeixement de dependència, mesures de protecció quan una persona es fa gran o emmalalteix (Testament vital, poders notarials, etc.), recursos socials i sanitaris, el dret a decidir de les persones grans i el Document de Voluntats Anticipades, entre d'altres.

Els tallers seran iguals i les persones interessades poden inscriure's a una de les sessions al taulell de qualsevol CAP de Ripollet (Ripollet, Pinetons i La Farigola).