Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Movem el teatre

  • Quan? 25/03/2019 de 00:00 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
Les accions de Movem el teatre es realitzaran cada dia 25 de mes d'octubre de 2018 a maig de 2019, excepte el 25 de desembre, en diferents espais singulars de Ripollet.

12 h El Pepe sobre rodes. L'1 de març va fer 10 anys de la mort de Pepe Rubianes. Nosaltres el recordem en una intervenció per sorpresa en el transport públic, a càrrec de Xavi Caballé.
17.15 h Plantem cara al Ramon. Les T de Teatre ens van presentar el Ramon, ara el pujarem de nou al transport públic, de la mà de Noèlia Requena, Aurora García, Brian Pérez, Mireia Gómez i Paula Chicaiza.
18.30 h A Villa Angelina amb l'Anna Frank. Les paraules del diari d'Anna Frank dites per Aina López, Blanca Tubau, Bruna Rodríguez, Elisabet Cofiné, Laura Almirall, Maria Nees, Mariona Cofiné i Ivet Tubau. Aforament limitat. Cal reservar amb antel·lació (vegeu com a la informació principal d'aquesta pàgina).
20 h Mobles Rambla (Rbla St Jordi, 28). Espectacles a la memòria, a càrrec de M. Dolors Torras i Maika Aguado. Adreça desconeguda. Segon acostament al patiment provocat pel nazisme del dia. Coneixerem com dos amics i socis canvien l'amistat per l'odi. Estracte de l'obra a càrrec de Jordi Sans i Xavi Caballé. Entrada lliure. Aforament limitat.