Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Movem el teatre

  • Quan? 25/02/2019 de 16:45 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
16.45: Parc de Dolores Ibarruri. Les companyies assagen al carrer de Sant Andreu, amb la participació de D-Fleky's by Racons per Gaudir de Ripollet i els actors i actrius Rosa Puig, Montse Pérez, Cristina Benavent, Salvador Linares, María Ruiz i Sílvia Pérez i la col·laboració d'El Blau Cafeteria.

17h: Diàleg sobre rodes. Mònica López i Jordi Sans pugen al transport públic per parlar d'educació de les "seves" Criatures.

18h: Un barber musical. Els clarinets de l'Escola de música sonaran en un espai insòlit: la terrassa del Centre a la Rambla de Sant Jordi.

19.15h: Galeries Mercacentre (Bolsos Blasco i English Torras). Records de les Nits de música, a càrrec Marta López i M. Jesús Marquès, i una criatura que vol ser gran, Montse Pérez. Demaneu invitació als dos establiments.

20.30h: Amor en la foscor. Ella s'ha casat amb un altre, però la passió la fa fugir amb el seu amor de veritat. Agustín Villar i Francisca Fernández ens portaran sobre rodes per unes Bodes de sangre en homenatge al gran Federico García Lorca.