Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions al Concurs de Cartells de la Festa Major 2019

  • Quan? 17/12/2018 a 00:00 fins a 31/01/2019 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ajuntament de Ripollet
.
El termini de presentació serà fins al 31 de gener de 2019. Les obres es poden presentar a través de correu electrònic festamajor@ripollet.cat, o bé presencialment en el Registre del Patronat Municipal de Cultura, situat al Centre Cultural, en un CD signat amb pseudònim i un sobre tancat amb les dades personals, per tal de garantir l'anonimat.

Els criteris de valoració que ha marcat la Comissió són: idoneïtat temàtica, qualitat artística i tècnica, originalitat i creativitat, i que garanteixi la igualtat de gènere.

Un cop finalitzi aquest període de temps, la Comissió seleccionarà un màxim de 3 propostes d'entre totes les presentades, que seran els 3 candidats finalistes. No serà altra que la votació popular la que decidirà, finalment, quina serà la imatge guanyadora.

La votació es podrà fer a través de www.ripollet.cat, des del dia 18 de febrer i fins al 6 de març, a les 13 hores. D'altra banda, com cada any, els mitjans locals oferiran una butlleta de vot per fer possible el vot presencial, que es podrà dipositar en una urna situada al Centre Cultural.

El veredicte es farà públic el pròxim 12 de març al Centre Cultural, moment en què s'obrirà el sobre que conté les dades de la persona guanyadora. El premi està dotat amb 600 euros.