Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actes Dia de la Dona

  • Quan? 04/03/2004 a 00:00 fins a 08/03/2004 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
4 de març
A les 20 hores, sessió de contes per adults: "Hipnòtic. Les filles del corb". Espectacle còmic o bé un còmic espectacle concert. A càrrec de Teresa Puig, actriu i Emma Díaz, violoncel·lista. A la Sala d'audiovisuals de la Biblioteca de Ripollet (av. de l'Estació s/n). Organitza Biblioteca de Ripollet.

5 de març
A les 18 hores, xerrada-col·loqui amb el Col·lectiu pels drets de les Dones-Vidues de Catalunya. A la Sala d'actes del Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2). Organitza Dones per la Igualtat.
A les 20 hores, xerrada-col·loqui, “El castell de les dones de la colla de Vailets de Ripollet” i actuació de lluïment del grup de Bruixes de Ripollet i aperitiu. A la Cafetí del Casal de Joves (rambla de Sant Jordi, 4). Organitza Bruixes de Ripollet

6 de març
A les 18 hores, representació teatral de “Alter@das, de Dorothy Parker a Maitena”. A càrrec de la Cia Piriápolis. A la Sala d'actes del Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2). Organitza Dones per la Igualtat

8 de març
A les 18.30 hores, representació de "La dona i les seves criatures", adaptació de fragments de Criatures, a càrrec de la Cia Amics del Teatre.
En finalitzar l’espectacle, encesa d'espelmes i minut de silenci en homenatge a les víctimes de la violència de gènere. Al Teatre Auditori de Ripollet (plaça de l'Onze de Setembre). Organitza Dones per la Igualtat.