Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3a Festa de Comerç al Carrer i 3a Nit de Tapes

  • Quan? 07/10/2017 de 20:00 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
3a Nit de tapes al Mercat
Després de l'èxit de les anteriors edicions, torna la 3a Nit de Tapes al Mercat Municipal, de la mà de l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal i l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou. Els paradistes oferiran tapes al preu d'1€, 2€ i 3€ i begudes a 1€. S'instal·laran taules a l'interior i a l'exterior del mercat per fer la vetllada gastronòmica més còmoda als assistents, una vetllada que va omplir de gent els passadissos del Mercat Municipal l'any passat.

3a Nit del Comerç als carrers Padró, Sol i rambla de Sant Esteve
Paral·lelament, la 3a Nit del Comerç prendrà els carrers del centre. Els comerciants instal·laran paradetes als carrers de Padró i del Sol i a la rambla de Sant Esteve per oferir els seus productes al públic. Entre les botigues participants hi ha joieries, sabateries, bars i restaurants, perruqueries, agències de viatges o quioscos, entre d'altres. Molts botiguers aprofitaran l'ocasió per oferir els assistents descomptes especials, promocions, degustacions i obsequis.

La nit, però, serà més que una nit dedicada a l'activitat comercial i la gastronomia, ja que diverses entitats culturals amenitzaran la vetllada. L'Associació 3 Pasos, l'Associació Ripollet Country i l'Innedit Dance Complex oferiran un petit tast de les seves activitats a les 21 h, les 22 h i les 23 h en diferents espais. Els personatges de La Careta Teatre es passejaran tota la nit pels diferents emplaçaments per treure un somriure a tots els assistents.

A les 21 h, la Unió de Comerciants farà el sorteig dels dotze premis del 2n Concurs del Parany als Aparadors, que es va posar marxa el mes passat.