Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

23 d'abril, diada de Sant Jordi

  • Quan? 23/04/2016 de 00:00 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.


Tot el dia
Parades de llibres i de flors a la rambla de Sant Jordi.

10.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural
Presentació del llibre "El gos pelut i el gos pelat". A càrrec de Susana Buxó (autora) i Marta Rosell (il·lustradora). Una història per a infants a partir de 8 anys sobre l'amistat, la companyonia, la llibertat i l'esperit curiós i aventurer. Ho organitza El Racó de lletres locals i el PMC-Biblioteca Municipal.

11 h Rambla Sant Jordi amb carrer Josep de Viure
Concert bandes locals. Ho organitza Kanyapollet.

11 h Pati del Centre Cultural
Taller de contes, adreçat a pares i mares. Ho organitza l'AFA de l'escola Pinetons.

11.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural
Lliurament de premis de 3r Concurs de Booktrailers "REC. Tu Recomanes!". Ho organitza el PMC-Biblioteca Municipal. Hi col.laboren Amics del Teatre i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

12.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural
Pintem cançons d'autor: aproximació de la música als infants i gravació d'un vídeo clip. Adreçat a públic infantil (de 5 a 12 anys). Ho organitza La Escalera.

12.30 h Rambla Sant Jordi
Lectura popular en veu alta de El llibre de les bèsties de Ramon Llull. Ho organitza el PMC-Biblioteca Municipal. Hi col.laboren l'Oficina de Català, el grup juvenil d'Amics del Teatre, La Careta Teatre, Associació Societat Coral El Vallès i la il·lustradora Alba Pintora de Somnis.

13 h Pati del Centre Cultural
Vermut musical amb pintura en viu, a càrrec d'Alba Pintora de somnis i Rita T. Gort, autora del llibre El mar cuando te abraza i cantant. Ho organitza el Racó de les lletres locals, amb la col·laboració del PMC i del Bar del Centre Cultural.

17.30 h Pati del Centre Cultural
Xocolatada. Ho organitza el Bar del Centre Cultural.

18 h Pati del Centre Cultural
Taller de titelles a càrrec d'Alba Pintora de somnis. Inscripcions a partir de les 17.30 h. Ho organitza el Racó de lletres locals, amb la col·laboració del PMC.

18.15 h Jardí romàntic Casa Padró
Recital de poesia amb música en directe. Reciten: Carme Guasch, alumnes de l'Oficina de Català de Ripollet i Pere Padró. Música a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música de la Societat Coral el Vallès. Ho organitza el PMC.

19 h Centre Parroquial
"Les relacions de Lorca amb la cultura popular com a projecte modern". Conversa entre l'artista visual dels mitjans, activista i teòric de l'art Daniel García Andújar i Valentí Roma, historiador de l'art i escriptor.

20.30h Rambla de Sant Jordi davant el Centre Cultural
Ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat. Ho organitza l'associació Ripollet Sardanista.