Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis 2016

  • Quan? 05/01/2016 de 17:30 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
Ses Majestats arribaran cap a les 17.30 h, al barri del Pont Vell. Un cop feta la benvinguda, la comitiva es dirigirà caminant fins al parc del riu Ripoll, on serà rebuda per l’alcalde, José María Osuna.

Cap a les 18 h, l’alcalde, acompanyat pels nens i nenes guanyadors del concurs ‘El nostre somni de Nadal’, farà entrega als Reis Mags d’Orient de les claus de totes les cases de la vila. L’acte comptarà amb la col·laboració de La Careta Teatre.

Després d’uns breus parlaments, Ses Majestats ocuparan les seves carrosses per tal de donar inici a la Cavalcada, previst cap a les 18.30 h. La sortida serà des del carrer de Balmes i realitzarà el recorregut habitual, pel carrer de Sant Jaume, carrer de València, rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve i rambla dels Pinetons, per finalitzar a l’avinguda Maria Torras.

La Cavalcada tornarà a estar encapçalada pel gimnàs Diver-fit i comptarà amb el suport del PMC, la Brigada Municipal i l’equip tècnic del Teatre Auditori.

Organitza: Ripollet Costums i Tradicions.

Recordin que poden seguir la cavalcada en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i a través de la seva pàgina web. A partir de les 17 h i fins que finalitzi el recorregut. Presentat per Ramon Argenté, Ángel Esteve i Alberto Castro i l’ajut de diversos col·laboradors.