Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Survival Zombie

  • Quan? 14/11/2015 de 23:00 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
Survival Zombie és un joc en viu on els participants han d'anar superant proves amagades per tot el municipi, tot evitant que els toquin els zombies que també són al carrer. El guanyador serà qui sigui supervivent i superi totes les proves. El checking es podrà fer a partir de les 12 del matí al punt de control situat al pavelló Joan Creus. L'inici de l'activitat serà al recinte firal, a les 23 hores, i s'allargarà durant tota la nit.

Les entrades per participar es poden aconseguir a un preu reduït a botigues de la Unió de Botiguers (Nens i nenes, Agulla i Didal, Laiabel, Disfruta tu consola, Ferreteria Vilalta, Regalos Sandra, Euronics Tinsal electrodomèstics, My Style, Equivalenza, llibreria Parereria Quatre i Sabateria Avanti) i el preu és de 25 euros. També es poden adquirir a la pàgina web www.entradium.com a 45 euros.

Poden participar menors de 10 a 16 anys acompanyats sempre del tutor/a legal i de 16 a 18 anys amb autorització del tutor/a legal que es pot descarregar a la web de WRG o omplir el mateix dia al moment del checking.

Organitza: Ajuntament de Ripollet.