Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats de Festa Major. Dilluns, 1 de setembre

  • Quan? 01/09/2014 de 00:00 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
11 a 14 hores 17 a 23 hores. A la Plaça del Molí. Mercat de pagès amb tallers.

10 h. Pati del Centre Cultural. Roba estesa de dibuixos: dibuixa la Festa Major! (de 3 a 12 anys).

12 h. Espectacle infantil amb Grimpallunes.

10 h. Pistes de l'ESBAR. Gimcana de Tennis Taula. Organitza: Club Tennis Taula Ripollet Col·labora: PMC i PAME.

10.30 a 13 h. Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. Portes obertes al CIP i al Molí d'en Rata.
  • 10.30 h Visita guiada al Molí d'en Rata.
  • 12 h. Visita guiada a l'exposició 50 Anys de riuades.
Organitza: Àrea de Patrimoni del PMC.

11 h. Postals des del Parc dels Pinetons. Gimcana fotogràfica pel parc, fent fotos d'allò que més agradi o sorprengui. Posteriorment es projectaran. Cal portar dispositiu per poder fer fotos (càmara, mòbil...), i dispositiu per descarregar-les. Sortida des de la Casa Natura. Activitat familiar per a totes les edats. No cal inscripció prèvia. A càrrec de l'Associació Ripollet Natura. Organitza: Àrea Metropolitana de Barcelona Col·labora: Regidoria de Medi Ambient.

13 h. Pavelló municipal Joan Creus. Aperitiu per a la gent gran. Cal recollir invitació al Casal d'Avis. Organitza: Casal d'Avis de Ripollet.

17.30 h. Pati del Centre Cultural. Taller de maquillatge infantil. Organitza: Amics del Teatre

18 h. Casal d'Avis. Ball per a la gent gran amb el Duo Melody Music.

18.30 h. Camp de futbol municipal. Partit amb el C.F. Ripollet i C.D. Montcada. Organitza: Club Futbol Ripollet Col·labora: PAME.

18 h. Rambla Sant Jordi cantonada Pau Casals. Ballada de sardanes amb la cobla Principal del Llobregat. Organitza: Ripollet Sardanista

19 h. Plaça Pere Quart. Demostració de ball linedance i country. Organitza: Associació Ripollet Country Line Dance.

20 h. Plaça Joan Abad. Cantada d'havaneres amb el grup Morralla i degustació de rom cremat. Col·labora: Associació Gastronòmica "el Setrill".

22.30 h. Teatre Auditori. Espectacle No hay ladrona que por bien no venga. Adaptació de l'obra de Darío Fo. Organitza: La Careta Teatre Amateur Entrades al Centre Cultural la setmana abans de la Festa Major. Preu: 5€

24 h. Pati del Escola Anselm Clavé. Ball de confetti amb els DJ's de Ripollet Ràdio. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats de pare/mare o tutor. Prohibida la venda d'alcohol a menors de 18 anys L'accés al recinte es farà prèvia comprovació de l'edat amb document acreditatiu. Organitza: Regidoria de Joventut i Ciutadania i Regidoria de Comunicació Ripollet Ràdio realitzarà una programació cara al públic dissabte i diumenge des de l'estudi mòbil situat a la plaça de Pere Quart.