Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats de Festa Major. Diumenge, 31 d'agost

  • Quan? 31/08/2014 de 00:00 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.

11 a 14 hores 17 a 23 hores. A la Plaça del Molí. Mercat de pagès amb tallers

Campionat de tennis Ripollet al Poliesportiu Municipal
  • 9 h 3r i 4t Classificats.
  • 11h Final dobles, final masculina i final femenina.
  • 13 h Lliurament de premis.

9 h. Sortida del pavelló d'esports. Joan Creus XXXVI Cursa popular de Festa Major. Inscripcions al web www.pame-ripollet.org. Organitza: PAME. Col·labora: RUA.

10 h. Davant del Centre Cultural. Inscripcions VI Marató Fotogràfica Festa Major Ripollet. Obert a tothom. Inscripcions a les 10h. a la carpa de l'entitat o a través de la web de l'entitat. Enviament de les obres per correu electrònic a acciofotografica@gmail.com o mitjançant la web www.acciofotograficaripollet.com fins el 11 de setembre. Veredicte i lliurament de premis el dia 21 de setembre de 2014 a les 12h al Centre Cultural. Exposició dels finalistes i guanyadors del 21 de setembre al 12 d'octubre, al Centre Cultural. Organitza: Acció Fotogràfica Ripollet

10 h. A la zona del Molí d'en Rata, entre el carrer de Magallanes i el passatge de l'Institut. XX Exhibició d'Arrossegament amb la participació de cavalls de tota Catalunya. Organitza: Comissió de la Festa de Sant Antoni Abat

10 h. Davant del Centre Cultural. XI Trobada de col·leccionistes de plaques de cava. Organitza: Associació Gastronòmica "El Setrill". Col·labora: Associació de Col·leccionistes de plaques de cava de Bagà

10 h. Pistes de l'ESBAR. XIV Mostra de Bestiari festiu i popularamb la participació del Poll Foll de Ripollet, el Drac de Sant Joan Despí, la Polseguera d'Argentona, el Senglar de Rubí, la Trempada de l'Associació Drac Trempat de Badalona.
  • 11.30 h cercavila des de les pistes de l'ESBAR fins al Parc dels Mestres
  • 12.45 h BALL DE LLUÏMENT a la plaça Joan Abad Organitza: Colla Diables de Ripollet
10 a 14 h. Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. Portes obertes
  • 10 h Visita guiada al Molí d'en Rata.
  • 11.30 a 13.30 h Jocs tradicionals en família i llimonada popular a la zona enjardinada del CIP. carreres de sacs, joc de les cadires, estirar la corda i trencar l'olla. I com a novetat d'aquesta festa Concurs de Baldufes.
Organitza: Àrea de Patrimoni del PMC

10.45 h. Repic de campanes.

11 h. Missa solemne a l'església parroquial, en memòria i honor de Sant Esteve protomàrtir, patró de la vila.

11.30 h. Plantada de gegants a la Rambla de Sant Jordi i Sarrià de Ter.
  • 12.15 h Cercavila de Gegants per la rambla de Sant Jordi.
  • 13.15 h Ball de gegants a la plaça Pere Quart amb els Cavallets de Barberà del Vallès.

Participen: colla de Gegants i Grallers de Ripollet, Cavallets de Barberà del Vallès Organitza: CRAC

12 h. Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. Taller de gintònics. Places limitades. Inscripcions al CIP Molí d'en Rata. Les inscripcions seran a partir del 25 d'agost i hi haurà 25 places. Organitza: Àrea de Patrimoni del PMC.

13.30 h. Parc de la Solidaritat. Vermut musical i paella popular. Preu: 5 euros. Venda de tickets al xiringo del COP Amb l'actuació per confirmar. Organitza: Xiringo del COP (FTC, El Local, Bruixes de Ripollet i FAGC)

17 h. Davant del Centre Cultural. V Torneig de partides ràpides d'escacs Festa Major Vila de Ripollet. Inscripcions a escacsripollet@gmail.com i el mateix dia fins les 16.45 hores. Preu: 3 euros.
  • 20 h. Cloenda i lliurament de premis. Organitza: Club d'escacs Ripollet.
17.30 h. Rambla Sant Jordi, davant del Centre Parroquial. Ballada de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell. Organitza: Ripollet Sardanista.

18 h. Al camp de futbol municipal. Partit amb el C.F. Ripollet i Mollerussa C.F. Trofeu Ajuntament de Ripollet. Organitza: Club Futbol Ripollet. Col·labora: PAME.

18 h. Sortida Plaça de l'Onze de Setembre, Carrer Montcada, Padró, Rambla de Sant Jordi, Rambla de Sant Esteve i fi de festa a les pistes de l'ESBAR. Cercavila infantil de colors. Organitza: Rhythm'n'Moyo.

19 h. Pistes de l'ESBAR. Espectacle d'aigua Xim Xam Barrals, a càrrec de Cia. Pa Sucat.

20 h. Plaça Joan Abad. Concert de Festa Major amb l'orquestra Saturno.
NO ES PERMÈS RESERVAR CADIRES BUIDES

22 h. Plaça Pere Quart. Espectacle de Bollywood amb Sat Aqma Sing, Xènia Gj i Lotus. Organitza: Grup de Dones per la Igualtat

22 h. Espai del brollador del Parc. Pinetons Festival de grups locals (GIBRELLETA): Sablex Kidd, Against the Inspiration i The Foxholes. Organitza: Regidoria de Joventut i Ciutadania i Regidoria de Comunicació.

23 h. Centre Parroquial. Teatre amb l'obra Et sona? amb Amics del Teatre. Preu: 10 euros.
24 h. Plaça Joan Abad. Gran ball amb l'orquestra Saturno.