Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Corpus 2013, diumenge 2 de juny

  • Quan? 02/06/2013 de 08:00 a 20:30
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.
PROGRAMA D'ACTES
- 8 h. Inici de la mostra de catifes florals als carrers del nucli antic. Pot participar tothom. Visita de 12 a 20 h.
* D'11h a 14. Visita de patis i llocs emblemàtics del nucli antic.
- D'11 a 14 h i de 17.30 a 19.30 h. Exposició fotogràfica 'Corpus 2011', al carrer dels Afores, 14
- 12 h. Cercavila dels Trabucaires de Ripollet.
- 12.30 h. Audició de sardanes, a càrrec de Ripollet Sardanista, al carrer dels Afores.
- 19.30 h. Missa solemne, cantada per la Coral Tradicional de la Societat Coral El Vallès, a l'església parroquial de Sant Esteve.
- 20.30 h. Processó del Corpus pels carrers de la Salut, plaça d'en Clos, carrer dels Afores, del Dr. Figarola, del Sol, d'Anselm Clavé i Nou. Acompanyament per la banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i dels Gegants de Ripollet.

Durant tot el dia es podrà veure l'Ou com balla, al pati de l'absis de l'església

VISITA ALS ESPAIS AMB ENCANT
Durant el matí del dia del Corpus s'obriran al públic, de manera excepcional, els següents espais entre les 11 i les 14 hores:
- Pati de la Rectoria (plaça de l'Església, 1), on es farà una mostra floral. Gentilesa de les floristeries Montcada i Morral.
- Antic Claustre de l'església de Sant Esteve (plaça de l'Església, 1), on es podrà veure pintura en viu. Gentilesa d'Alba, "la pintora dels somnis".
- Entrada de Can Buxó (carrer de Padró, 1), on hi haurà un taller infantil i familiar, que farà servir flors amb material reciclat. Gentilesa d'Amics del Teatre.
- Capella de l'escola FEDAC Ripollet-Mare de Déu del Roser (carrer d'Isabel la Catòlica, 20). S'hi podrà veure l'esposició 'Compartiendo recuerdos de la festividad de Corpus Christi'. Gentilesa de la Fundación Canaria Mapfre Guanarteme.
- Jardí Romàntic Casa Padró (carrer del Dr. Figarola, s/n). Es mostraran els Gegants de Ripollet i la seva relació amb la festivitat de Corpus (gentilesa de la CRAC) i l'acte Parlem d'arbres centenaris (gentilesa de Ripollet Natura).