Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CARNAVAL 2013 - BASES PER PARTICIPAR A LA RUA

  • Quan? 21/01/2013 a 00:00 fins a 29/03/2013 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Centre Cultural
.
El termini d’inscripcions per a poder participar en la rua serà fins el proper 28 de gener. Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud al Centre Cultural. Pel que fa a la rua, les comparses podran sol·licitar un equip de música sempre que s’inscriguin abans del dia 28 de gener, i estiguin formades per més de 10 persones. El PMC donarà un ajut per qui necessiti llogar un equip de so.

Les comparses que portin equip hauran de preveure una furgoneta o similar per instal·lar l’equip a sobre i hauran de portar extintor. Els equips de so de les comparses no podran superar els 800 W de potència. Les característiques dels equips s’hauran d’especificar a la inscripció.

El PMC destinarà un ajut econòmic de 5 euros a tots els membres participants de comparses, disfresses individuals i comparses reduïdes, degudament identificats en cada cas. L’import serà entregat per la organització a cada comparsa al finalitzar la rua. En el cas de superar els 500 participants, l’import equivalent es repartirà de manera proporcional entre tots els participants.