Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers participatius de l'Agenda 21 Local

  • Quan? 19/11/2009 de 19:00 a 21:30
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Casa Natura
.
El 8 d'octubre de 2009 es va iniciar, amb una trobada a la Casa de Natura, el procés de participació de l'Agenda 21 Local. En aquesta reunió es va presentar el Pla d'Acció Local. En aquest sentit s'ha editat un formulari de valoració que s'ha de lliurar abans del 9 de novembre, segons les regles que es detallen a sota. El podeu descarregar al peu d'aquest text.
El 19 de novembre el farà una segona sessió per donar compte dels resultats.

LA PARTICIPACIÓ PAS A PAS
1. Lectura de la documentació: Pla d'Acció que s'adjunta.
2. Emplenar el formulari de valoració que s'adjunta, tot indicant les accions amb que esteu més d’acord, segons el vostre parer. Marqueu, per a cada una, el color corresponent si esteu molt d’acord, a mitges, en contra o no ho sabeu.
3. Fer comentaris: Podeu comentar al darrer full, les vostres valoracions de perquè heu prioritzat una acció en comptes d’una altra o afegir aspectes que no surten al document i que creieu importants. Els comentaris es posaran en comú el dia de la reunió.
4. Retornar les valoracions: Les valoracions i els comentaris s’han de retornar abans del dia 09 de novembre de 2009 per poder-les tenir en compte. Podeu retornar les valoracions per un d’aquests mitjans:
a. Portant personalment els qüestionaris a les oficines de l’Ajuntament (Regidoria
de Medi Ambient).
b. Dipositar-les a la Casa de la Natura.
5. Assistir a la sessió de participació de l’Auditoria Ambiental de Ripollet: el dijous
19 de novembre de 19:00h a 21:30h hores a la Casa de la Natura on es presentaran
els resultats de les valoracions que ara fareu.
Les valoracions i els comentaris s’han de retornar a l’Ajuntament (regidoria de Medi Ambient) o la Casa de la Natura, abans del dia 09 de novembre de 2008 per a poder-les tenir en compte.
+ Informació: Tel. 93 504 60 05 (Rosa Maria Moragas). Correu electrònic rmoragas@ripollet.cat


L'Agenda 21 local és un document que desenvolupa un pla estratègic municipal basat en la integració, amb criteris sostenibles, de les polítiques ambientals, territorials, econòmiques i socials del municipi. L'Agenda 21 local sorgeix de la participació i presa de decisions consensuades entre els representants polítics, personal tècnic municipal, ciutadans i altres agents implicats.

Des de fa anys, l'Ajuntament de Ripollet està treballant en l’Agenda 21 Local i actualment disposa d'una proposta de Pla d’Acció Local. Aquesta proposta està elaborada basant-se en una auditoria i una diagnosi mediambiental del municipi.

La proposta de Pla d'Acció Local estableix 6 estratègies i cadascuna conté diversos programes d'actuació que agrupen una sèrie d’accions o projectes.

La presentació del procés participatiu tindrà lloc el proper dijous, dia 8 d'octubre, a les 19.30h, a la Casa Natura. És molt important comptar amb la participació dels ciutadans i ciutadanes en el procés d'aprovació d'aquest Pla d’Acció.