Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Orientació laboral

L’orientació laboral i formativa és la base d’un acompanyament a la inserció de qualitat. Des de Ripollet Impulsa, generem contextos per afavorir el descobriment de vocacions professionals i l’actualització formativa, i acompanyem a la persona en el seu procés de recerca de feina.

L’Ajuntament de Ripollet us ofereix el servei d’atenció a les persones en situació de recerca o millora ocupacional, gràcies al qual podreu accedir a:

  • Acompanyament, assessorament i orientació laboral personalitzada i ajustada a les necessitats de la persona en recerca o millora de feina.
  • Borsa de Treball, amb publicacions d’ofertes de feina i servei d’intermediació entre les persones demandants de feina i les empreses amb necessitats de personal.
  • Espais de recerca de feina en línia i presencial, amb acompanyament tècnic expert i amb l’objectiu de fomentar l’autonomia de les persones en situació de recerca o millora de feina.

 

Per a més informació o cita prèvia, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 935 807 642, o del correu electrònic orientacio@ripollet.cat.