Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Targeta Més. La targeta de Ripollet

La Targeta Més. La targeta de Ripollet és una eina de fidelització comercial i de captació de clients, creada el 2019, amb l’objectiu de potenciar les compres al municipi i premiant a les persones compradores la seva confiança.

ripollet-eco-targeta-mes-090719.jpg

La Targeta Més. La targeta de Ripollet és totalment gratuïta i posada a disposició dels establiments comercials locals per part de l’Ajuntament, com una aposta pel comerç local. Amb cada compra es reben premis en forma de punts o d'euros per pagar o descomptar en la següent compra. Actualment, hi ha un total de 46 establiments adherits. 

Donar-se d'alta és molt fàcil!

Els establiments que es vulguin donar d’alta ho poden fer a través de la plataforma moneder.cat

Les persones que vulguin ser usuàries de la Targeta Més tenen diferents opcions:
- Registrar-se gratuïtament a la plataforma moneder.cat.
- Descarregar-se l’APP Targeta Més Ripollet. 
    - per IOS  
    - per Android 
- També es poden donar d'alta al mateix establiment. 

Una vegada creat el compte personal, les persones titulars de la Targeta Més començaran a acumular euros o punts cada vegada que la utilitzin quan facin una compra en un dels establiments adherits. El percentatge en euros de les compres o punts i les promocions són fixades per cada botiga i es poden bescanviar o descomptar de la següent compra que faci en aquell establiment.

A l'App Targeta Més Ripollet poden consultar el llistat d'establiments adherits i les seves promocions, així com notícies i altres informacions d'interés.  

 

'La tardor porta premi'

ripollet-comerç-targeta-mes--tardor-240921.jpgAmb l’objectiu de fidelitzar i ampliar la xarxa de persones usuàries de la Targeta Més. La targeta de Ripollet, aquesta tardor se sortejaran 10 targetes amb 50 euros per utilitzar-les als més de 40 establiments adherits a la campanya.

L’Ajuntament de Ripollet ha posat en marxa la campanya ‘La tardor porta premi’, de promoció de la Targeta Més. Entre totes les persones que facin una compra fins al 24 d’octubre, utilitzant la Targeta Més, se sortejaran 10 targetes carregades amb 50 euros per bescanviar-les a un dels 46 establiments adherits.

El sorteig es realitzarà el dia 26 d’octubre i des de l’Ajuntament es contactarà amb els agraciats per tal que passin a recollir la seva targeta, disposant de 15 dies per realitzar les compres als establiments participants. 

Consulteu les bases de la convocatòria al següent enllaç del Tauler d'edictes.