Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació

Propostes acceptades

Biciboxs al Poliesportiu

Col.locar biciboxs, com els que hi ha a la plaça del molí, al poliesportiu, per fomentqar l'ús de la bici entre la població, sobretot entre la gent que fa esport.

Pujar el Puigmal sense problema

Ampliar 1,5 metres una de les dues voreres del carrer del Puigmal, en el tram entre l'avinguda de Catalunya i el carrer de la Verema, per facilitar la mobilitat a peu de les persones. Això suposaria la reordenació de l'aparcament de vehicles, passant de semi bateria a en línia en ambdues bandes de la calçada.

Fem un salt als parcs de Ripollet

Instal·lació de tres llits elàstics al parc d'Oriol Martorell per al joc lúdic d'infants de 3 a 12 anys. Cadascun dels llits té un format quadrat d'1,5 metres per 1,5 metres i, sumant l'espai de seguretat adjacent a la seva instal·lació en línia, es requereix d'un espai d'11 metres per 5 metres per integrar aquest element en el parc.

Millorem el barri

Queden pendents elements d'ampliació del parc infantil i dels espais envoltants a l'escola Tiana de la Riba.

Zona de vianants tram Av. Mediterrani - Parc Pinetons

Proposta de conversió en zona de vianants del segment asfaltat de l'Av. del Mediterrani, a tocar amb el Parc Pinetons. La idea inicial seria tallar els accessos a les interseccions entre l'Av. del Mediterrani i el c/Puigmal i, per l'altra banda, amb la Rambla de les Vinyes (sense interrompre el pas de baixada dels cotxes als dos costats del Passeig de les Vinyes).

Endolls a la Sala d'estudi nocturn - Biblioteca

Facilitar més endolls a la Sala d'estudi nocturn (Àrea infantil) de la Biblioteca de Ripollet de manera temporal (o fixa), al menys en l'època d'apertura nocturna. Es poden posar alguns allargadors a les caixes on es situen els endolls, de manera que arribi el corrent a les taules on sigui necessari durant aquestes hores nocturnes o, també, es poden afegir altres sistemes més mimetitzats amb l'espai.

Actuacions pista d'atletisme del Poliesportiu

Unificació de dues propostes presentades per fer millores a la pista d'atletisme del Poliesportiu municipal, amb la instal.lació d'una gàbia de llançaments i l'adquisició del material necessari i l'adequació de l'espai per poder practicar la disciplina de perxa.