Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Inscripcions Caminada sense fum 2024

Imatge-portada-web.png

Ompliu el formulari següent per a formalitzar la vostra inscripció a la Caminada sense fum 2024, que se celebrarà el proper dia 1 de juny, a partir de les 9 h.

Sortida Parc dels Pinetons, Torrent Tortuguer
Control inscrits 9 h
Estiraments 9.15 h
Inici ruta 9.30 h
Recorregut Torrent Tortuguer, av. del Mediterrani, Camí de la Serra, rb. de Sant Jordi, c. de la Granja (avituallament i activitat dirigida d’estiraments), av. del Riu Ripoll i Poliesportiu Municipal
Arribada Poliesportiu Municipal, final de caminada i activitat dirigida a la pista coberta. Aigua, fruita i obsequi per a totes les persones participants

 

Inscripcions en línia del 13 al 30 de maig a ripollet.cat.

Punts de suport a les inscripcions en línia al Poliesportiu Municipal, Centre Cultural, Drets Socials i als CAP Centre, CAP Pinetons i CAP La Farigola.

Informació relativa a la protecció de dades

L'Ajuntament de Ripollet és responsable del tractament de les dades i documents facilitats per les persones interessades i les tractarà seguint els criteris següents:

Finalitat: inscripció de les persones participants a l'activitat amb finalitat organitzativa i logística.

Legitimació: consentiment de la persona interessada perquè les dades puguin ser utilitzades de manera estadística i transpassades als centres d'atenció primària de Ripollet, de l'Institut Català de Salut, per a l'organització d'altres intervencions, campanyes de l'àmbit sanitari i/o de la salut pública.

Destinataris: òrgan administratiu competent.

Conservació: les dades personals proporcionades es mantindran en els sistemes de registre de dades de l'Ajuntament de Ripollet en virtut de l'art. 6.1 del RGPD i fins qu es'extingeixi la finalitat del seu tractament o, en els casos que es sol.liciti per la pròpia persona interessada la supressió de les seves dades, les quals s'esborraran dels sistemes d'informació d'aquest ens.

Drets: podeu accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos i limitar les vostres dades, així com retirar-ne el consentiment en qualsevol moment, davant de l'Ajuntament (c. de Balmes, 4 - Ripollet) o per registre electrònic a la Seu electrònica de l'Ajuntament.

Les dades seran tractades de conformitat amb el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril, així com amb llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitalsLes dades seran tractades de conformitat amb el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril, així com amb llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals