Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Casal Estiu Pinetons

Organitza: AFA Pinetons

 

El casal d'estiu d'enguany tindrà com a centre d'interès la 'Cultura de la Pau'. Realitzarem el casal a les instal·lacions de l'Institut Escola Els Pinetons i la gestió la farà directament l'AFA els Pinetons.

Mitjançant la història, la cultura i els esports intentarem posar en valor actituds i comportaments que manifesten/mostren el respecte a la vida i a l'entorn. Aprofundirem en alguns conceptes fonamentals com els drets humans o el rebuig a la violència, així com la comprensió entre els pobles, els col·lectius i les persones.

Els conflictes poden sorgir amb tothom i a tot arreu, el pati de l'escola n'és un bon exemple. Afecten de manera important la vida de les persones i de les societats; analitzar-los i aprendre a resoldre'ls és fonamental per viure en equilibri i més feliços.

Les propostes previstes seran variades, des de les provocacions pels infants relacionades amb aquest eix vehicular de totes les activitats: jocs al pati, jocs d'aigua, sortides per a visitar diferents llocs d'interès dins i fora de Ripollet i per descomptat... sortirem a la piscina municipal.

  • Lloc: Institut Escola Els Pinetons
  • Dates: del 26 de juny al 28 de juliol
  • Destinataris: infants de 3 a 15 anys
  • Places disponibles: 400
  • Inscripcions: a partir del 22 de maig al següent enllaç.
  • Contacte: ampaelspinetons@gmail.com o al telèfon 607 837 863

 

PREUS  Setmanal Quinzenal Mensual
Matí: de 9 a 13.30h 65€ -
Tot el dia: de 9 a 16.30h 110€ - -
Acollida: de 7.45 a 9h 15€ -
Descomptes Consultar a afaelspinetons.org    

 

    Preu
Excursions Si inclòs
Colònies No -
Campaments No -