Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

feed-mercat

feed-mercat

Ripollet prepara unes 25 activitats per reivindicar el 8M Ripollet prepara unes 25 activitats per reivindicar el 8M

El lema d'enguany està centrat en tres eixos: 'Juntes, diverses i fortes', incorporant la diversitat i la interseccionalitat en la lluita per la igualtat de drets entre totes les persones. Entre les activitats, hi ha propostes reivindicatives, culturals, juvenils i esportives.

La festa de Sant Antoni Abat comptarà amb una cinquantena de carrosses La festa de Sant Antoni Abat comptarà amb una cinquantena de carrosses

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de febrer, Ripollet acollirà la 129a edició de Sant Antoni Abat, que com l'any passat comptarà no només amb la passada dels Tres Tombs i la benedicció dels animals, sinó que també incorporarà diverses activitats culturals amb entitats de la ciutat.

Es presenta la Diagnosi sobre l'oferta formativa artística de Ripollet Es presenta la Diagnosi sobre l'oferta formativa artística de Ripollet

L'estudi, en el qual hi ha participat l'Escola Municipal de Música i una quinzena d'entitats locals de Ripollet, reflecteix que la major part de l'oferta formativa artística prové de les entitats. L'Ajuntament ha expressat la seva disposició a treballar per ampliar el percentatge actual de població que és usuària de formació artística.