Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple ordinari del 23 de febrer de 2023

Convocatòria i ordre del dia del ple municipal de febrer de 2023

  • Lloc: Sala de plens municipal

    Hora: 19:00

Ajuntament-050619.JPG

 

L'Ajuntament de Ripollet ha convocat la sessió ordinària del Ple Municipal de febrer, que tindrà lloc aquest dijous dia 23, a les 19 hores, de forma presencial. L'ordre del dia compta amb 11 punts.  

Les persones interessades podran seguir-lo en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 FM), ripolletradio.cat i al canal de Youtube Ripollet TV.

Ordre del dia:

1.- Aprovació de l'acta de la sessió anterior. 
2.- Despatx d'ofici.
3.- Adhesió a l'Agenda Digital del Consorci Localret.
4.- Aprovació del Pla d'Accessibilitat de Ripollet.
5.- Aprovació inicial projecte reurbanització del carrer de Pau Casals entre la rambla de Sant Jordi i la rambla de Sant Andreu.
6.- Aprovació definitiva del projecte bàsic i executiu de les obres d’una residència i un centre de dia per a la Gent Gran i el seu entorn de Ripollet.
7.- Creació de la Comissió d'estudi pel canvi de forma de gestió del Servei de vigilància i control d'accés als aparcaments municipals i el Servei de vigilància de la zona d'aparcament amb control horari.
8.- Aprovació de l’Addenda de pròrroga del Conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Ripollet relatiu al programa de mediació per al lloguer social per a l’any 2023.
9.- Aprovació de l’Addenda de pròrroga del Conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Ripollet, relatiu a l’Oficina Local d’Habitatge per a l’any 2023.
10.- Moció contra el quart cinturó i a favor de la mobilitat sostenible i la conservació dels espais naturals. Presentada pel grup municipal d'Ara Decidim Ripollet.
11.- Precs i preguntes.