Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats de la diada de Sant Jordi del 15 al 27 d'abril

  • Quan? 15/04/2016 a 00:00 fins a 27/04/2016 a 00:00
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal
  • On? Ripollet
.


15 abril

19.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural

Presentació del GER (Grup d'Estudis Ripolletencs) i Revista d'Història nº 0.


21 h Teatre Auditori

La Careta amb Lorca i Shakespeare. Presentació del tercer trimestre d'espectacles en el Teatre Auditori. Gratuït. Ho organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, amb la col.laboració de La Careta Teatre.

 

16 d'abril

17.30 h Bistrot Bessones (c. de Pau Casals, 25)

Presentació del nou llibre 'Y si...?, del col·lectiu L'Arc. Nou recull d'històries d'aquest grup d'escriptors locals format per Amalia M. Díaz, Montse Pujol, Pilar G. Torregrosa, Pilar V. Padial, Sílvia Pascua i Víctor Garrote. Ho organitza el Racó de lletres locals.

 

17 d'abril

Tot el dia

Sant Jordi a la Rambla. Ho organitza la CRAC

 

19 d'abril

10 h Aula 6 del CFA Jaume Tuset

Lectures compartides de Quixot de Cervantes i "Viatges i flors" de Mercè Rodoreda. Recital a càrrec dels membres dels tallers de Tertúlia Literària Catalana i Castellana de l'Associació Cultural Jaume Tuset. Ho organitza l'Associació i el CFA Jaume Tuset.

21 d'abril

19.30 h Jardins del CIP Molí d'en Rata

Interpretació de l'Himne de l'Alegria de Beethoven, per part dels alumnes de l'Escola de Música de la Societat Coral El Vallès. Ho organitza l'Escola de Música.

 

22 d'abril

18.30 h CIP Molí d'en Rata

Xerrada per adults: Coneix la veritable història de Sant Jordi. Ho organitza la regidoria de Patrimoni i Memòria històrica de l'Ajuntament de Ripollet. Es recomana inscripció prèvia a molidenrata@ripollet.cat

 

20.15 h Biblioteca

3a Revetlla de Sant Jordi. Nits de música amb Lorca: poesia, dansa i música. Ho organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell i el PMC. Hi col.labora el CFA Jaume Tuset i Epidemic Dance Show amb la Casa d'Andalusia de Cerdanyola

 

23 d'abril

Tot el dia

Parades de llibres i de flors a la rambla de Sant Jordi

10.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural

Presentació del llibre "El gos pelut i el gos pelat". A càrrec de Susana Buxó (autora) i Marta Rosell (il·lustradora). Una història per a infants a partir de 8 anys sobre l'amistat, la companyonia, la llibertat i l'esperit curiós i aventurer. Ho organitza El Racó de lletres locals i el PMC-Biblioteca Municipal.

 

11 h Rambla Sant Jordi amb carrer Josep de Viure

Concert bandes locals. Ho organitza Kanyapollet


11 h Pati del Centre Cultural

Taller de contes, adreçat a pares i mares. Ho organitza l'AFA de l'escola Pinetons

 

11.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural

Lliurament de premis de 3r Concurs de Booktrailers "REC. Tu Recomanes!". Ho organitza el PMC-Biblioteca Municipal. Hi col.laboren Amics del Teatre i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

12.30 h Sala d'Actes del Centre Cultural

Pintem cançons d'autor: aproximació de la música als infants i gravació d'un vídeo clip. Adreçat a públic infantil (de 5 a  12 anys). Ho organitza La Escalera.

12.30 h Rambla Sant Jordi

Lectura popular en veu alta de El llibre de les bèsties de Ramon Llull. Ho organitza el PMC-Biblioteca Municipal. Hi col.laboren l'Oficina de Català, el grup juvenil d'Amics del Teatre, La Careta Teatre, Associació Societat Coral El Vallès i la il·lustradora Alba Pintora de Somnis.

13 h Pati del Centre Cultural

Vermut musical amb pintura en viu, a càrrec d'Alba Pintora de somnis i Rita T. Gort, autora del llibre El mar cuando te abraza i cantant. Ho organitza el Racó de les lletres locals, amb la col·laboració del PMC i del Bar del Centre Cultural.

17.30 h Pati del Centre Cultural

Xocolatada.  Ho organitza el Bar del Centre Cultural

18 h Pati del Centre Cultural

Taller de titelles a càrrec d'Alba Pintora de somnis. Inscripcions a partir de les 17.30 h. Ho organitza el Racó de lletres locals, amb la col·laboració del PMC.

18.15 h Jardí romàntic Casa Padró

Recital de poesia amb música en directe. Reciten: Carme Guasch, alumnes de l'Oficina de Català de Ripollet i Pere Padró. Música a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música de la Societat Coral el Vallès. Ho organitza el PMC.

19 h Centre Parroquial

"Les  relacions de Lorca amb la cultura popular com a projecte modern". Conversa entre l'artista visual dels mitjans, activista i teòric de l'art Daniel García Andújar i Valentí Roma, historiador de l'art i escriptor.

20.30h Rambla de Sant Jordi davant el Centre Cultural

Ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat. Ho organitza l'associació Ripollet Sardanista.

24 d'abril

12 h CIP Molí d'en Rata

Taller familiar Juga amb la Història 'La llegenda de Sant Jordi'. Places limitades. Inscripcions a molidenrata@ripollet.cat


27 d'abril

18.30 h Teatre Auditori del Mercat Vell

Recital de poesia a càrrec dels membres del taller de poesia de l'Associació Cultural Jaume Tuset. Ho organitza l'Associació i el CFA Jaume Tuset


Altres activitats

Exposicions

 "Acció Lorca Reacció. A càrrec dels tallers d´art del Centre Cultural.