Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pavindus, S.A.

Pavindus, S.A.
PAVINDUS, S. a. va ser constituïda en l'any 1979 com una companyia dedicada al desenvolupament, fabricació i instal·lació de paviments industrials, una activitat que amb el pas del temps s'ha anat complementant amb l'elaboració i aplicació de paviments decoratius.

Per tant, la cartera de clients actual d'aquesta entitat està formada bàsicament per empreses de tot tipus pertanyents a un ampli ventall de sectors de la indústria i per particulars repartits dintre d'un àrea geogràfica en la qual cobrixen en un 80% a tot el territori de Catalunya, mentre que el 20% restant es reserva per a actuacions especials en la resta d'Espanya.

Per al desenvolupament de les seves activitats, PAVINDUS, S. a. conta amb un equip humà altament qualificat i experimentat compost per una trentena de treballadors i disposa d'unes instal·lacions dividides entre unes oficines centrals situades en la calli Numància de Barcelona i una nau amb una superfície total de 1.000 m2 situada en la localitat de Ripollet (Barcelona).

Qualitat i I+D
Des dels seus orígens, els dos paràmetres fonamentals sobre els quals PAVINDUS, S. a. ha dirigit les seves línies de treball han estat l'alta qualitat de cadascuna de les seves obres, que en aquests moments es troben en fase de certificació d'acord amb la normativa ISO, i en la reinversió per una banda important dels seus beneficis en la investigació i desenvolupament constant de nous paviments, una circumstància que els ha permès oferir un servei d'assessoria sobre aquest tipus de productes i garantir als seus clients la prestació d'un servei adequat a les seves necessitats i exigències específiques.

Aquesta labor d'I+D l'estan duent a terme durant els últims anys en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, el que converteix a aquesta signatura en un cas excepcional dintre del seu sector.

Perspectives
Per a l'Adreça de PAVINDUS, S. a., l'àmbit de l'elaboració i aplicació de paviments industrials i decoratius en el nostre país es troba en un estat molt avançat, encara que existeix un gran nivell de desinformació per part del client, que en moltes ocasions no sap amb certesa les necessitats que té, el que complica de forma important la seva relació amb el proveïdor.

Per això, els projectes de futur més importants d'aquesta entitat estan orientats cap al manteniment de la seva mateixa línia de qualitat i investigació que tan bons resultats els està proporcionant i que els ha servit per a registrar diverses patents al llarg de les seves gairebé 25 anys d'existència en el mercat.
Telèfon
93 580 28 09
Categoria
Comerços
Codi postal
08291