Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jesmon Telecomunicaciones

Jesmon Telecomunicaciones* Telefonia: línies Regulars, RDSI, línies 900, ADSL, Centraletes analògiques i digitals de qualsevol capacitat, tenim una centraleta per a cada necessitat, per a això contem amb el respatller de les millors marques: NERIS, DKDA, ALCATEL i SIEMENS.

* Xarxes: Xarxes virtuals, xarxes sense fil, projectes a empreses amb necessitats de connexió a Internet, extra-nets corporatives, intranet virtual, Servidors, interconnexió veu/dades entre seus, comerç, xarxes d'àrea local, creació de web's, etc.

* Serveis: Instal·lació, manteniment i formació a mesura per a tots els nostres sistemes.

* Punts de venda: Cada persona, cada professional i cada empresa té unes necessitats de comunicació molt concretes. En els nostres punts de venda trobarà com satisfer totes les seves necessitats.

- Telefonia fixa: En telefonia fixa està reflectida tota la gamma de: Terminals fixos, fax, telèfons sense fil i equips complementaris dels principals fabricadors.

- Telefonia Mòbil: cada vegada més petits, més sofisticats, més elegants, més avantguardistes. Així són els telèfons mòbils que t'oferim. Un element imprescindible per a mantenir-se sempre comunicat, ja sigui per motius de treball o particulars.

En el nostre catàleg trobaràs els últims models, dotats de tecnologia WAP, GPRS, BLUETOOTH i JAVA. A més terminals equipats amb càmera de fotos i preparats per a la missatgeria multimèdia.
Telèfon
93 580 69 79
Categoria
Comerços
Codi postal
08291