Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon Area Guissona, Carrer Nou

Bon Area Guissona, Carrer Nou
El Grup Alimentari Guissona, a través de les diferents empreses que el conformen, compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari, desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Des de 1959 hem anat incorporant a l’estructura productiva, empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical i així tancar el cicle productiu complet del producte carni.

La realització del cicle productiu complet del producte carni ha esdevingut un repte per tota l’organització. Actualment el Grup duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l’elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les tendes “bonÀrea”.
El nostre objectiu és millorar el rendiment de les explotacions ramaderes i atendre les necessitats dels clients que confien en la nostra eficàcia i professionalitat, oferint-los productes segurs, de la millor qualitat i al millor preu. Per assolir-ho comptem amb unes equipades i modernes instal·lacions, equips de professionals implicats, així com la certificació de qualitat ISO 9002 de tots els processos i rigorosos controls sanitaris.

Al Grup Alimentari Guissona treballem per oferir als nostres clients el fruit de tot el procés, productes amb garantia d’origen.

Les dues principals empreses del Grup són la cooperativa Agropecuària de Guissona, S.Coop.Ltda. que realitza la cria i l’engreix de les aus i del bestiar, i la Corporació Alimentària Guissona, S.A. que desenvolupa totes les activitats industrials: la fabricació dels pinsos, el sacrifici, la transformació i l’elaboració dels productes carnis i també les activitats comercials, principalment a través de les tendes ”bonÀrea”.
Telèfon
93 592 05 31
Categoria
Comerços
Codi postal
08291