Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fadaic

Fadaic


Els canelons Fadaic estan fabricats amb farines de blat de primera qualitat, seguint en tots els processos uns exhaustius controls de qualitat, no tenen cap classe d’additius, ni conservants ni colorants. Preparats per mitjà d’un procés de fabricació que permet la seva utilització sense necessitat de fer-los bullir, posant-los en remull els dóna una textura suau i afavoreix la seva ingestió. Aquest mateix sistema permet que els nostres canalons puguin fer-se servir amb els additius habituals de carn, peix, marisc, verdura i en fred, amb amanides i pastisseria (nata, xocolata, natilles, etc...) ja que les nostres plaques no estan fetes amb el mateix sistema que les pastes de sopa, sinó amb altres procediments completament diferents que al ser servits en fred per amanides o per postra sorprèn la novetat i l’exquisidesa del seu gust.

Les lasanyes Fadaic igual que els nostres canelons estan fabricades amb farina de blat de primera qualitat seguint en tots els processos uns exhaustius controls de qualitat, no tenen cap classe d’additius, ni conservants ni colorants. Preparats per mitjà d’un procés de fabricació que permet la seva utilització sense necessitat de fer-los bullir, posant-los en remull els dóna una textura suau i afavoreix la seva ingestió. Aquest mateix sistema permet que els nostres canalons puguin fer-se servir amb els additius habituals de carn, peix, marisc, verdura i en fred, amb amanides i pastisseria (nata, xocolata, natilles, etc...) ja que les nostres plaques no estan fetes amb el mateix sistema que les pastes de sopa, sinó amb altres procediments completament diferents que al ser servits en fred per amanides o per postra sorprèn la novetat i l’exquisidesa del seu gust.

Les farines granulades de blat han estat preparades per aconseguir immillorables i saborosos arrebossats de carn, peix, croquetes o verdures. No es crema ni absorbeix l’oli cremat. L’arrebossat queda daurat i cruixent.

Es distribueix en caixes o dues bosses de 130 grams cada una i en sacs de 5 Kg per a usos professionals.

La gama de farines Fadaic la composa: la farina granulada, excel•lent per arrebossar a la milanesa.
La farina impalpable: excel•lent per la preparació de beixamel i sopes.
La farina granulada enriquida amb all i julivert: ideal para arrebossats saborosos en all i julivert
Telèfon
93 692 17 21
Correu electrònic
fadaic@fadaic.com
Categoria
Comerços
Codi postal
08291