PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering
Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions bàsiques de preparació i conservació d'elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d'aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client. Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic.
La superació del programa permet obtenir:
- Certificat acadèmic i professional, que conté la qualificació final obtinguda en el PFI i acredita les competències professionals assolides.
- Certificat del Curs d’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM).
- Accés als cicles formatius de grau mitjà, d’acord amb la Resolució EDU/2638/2020, de 26 d'octubre.
- Reconeixement dels mòduls professionals superats en el PFI per a l'obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
- Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina, que emet l'administració laboral.
- Accés als centres de formació d'adults per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria (GESO), sense complir el requisit de tenir 18 anys.
Per a més informació, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 93 580 76 42, o del correu electrònic formacio@ripollet.cat.