Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació

PFI Auxiliar d’hoteleria: cuina i càtering

Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions bàsiques de preparació i conservació d'elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d'aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client. Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic.

La superació del programa permet obtenir:

  • Certificat acadèmic i professional, que conté la qualificació final obtinguda en el PFI i acredita les competències professionals assolides.
  • Certificat del Curs d’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM).
  • Accés als cicles formatius de grau mitjà, d’acord amb la Resolució EDU/2638/2020, de 26 d'octubre.
  • Reconeixement dels mòduls professionals superats en el PFI per a l'obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
  • Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina, que emet l'administració laboral.
  • Accés als centres de formació d'adults per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria (GESO), sense complir el requisit de tenir 18 anys.

 

Per a més informació, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 93 580 76 42, o del correu electrònic formacio@ripollet.cat.

 

 

 

DB horitzontal 201.jpg        educacio_h2.jpg