Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Servei local d'ocupació

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Ripollet és un dispositiu impulsat per la Diputació de Barcelona i posat a disposició de la ciutadania amb dues línies d’actuació: millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur i, en paral·lel, establir vincles amb les empreses per detectar-ne les necessitats i oferir-los assessorament especialitzat per cobrir els perfils professionals que requereixen.

Orientació laboral

L’orientació laboral i formativa és la base d’un acompanyament a la inserció de qualitat. Des de Ripollet Impulsa, generem contextos per afavorir el descobriment de vocacions professionals i l’actualització formativa, i acompanyem a la persona en el seu procés de recerca de feina.

L’Ajuntament de Ripollet us ofereix el servei d’atenció a les persones en situació de recerca o millora ocupacional, gràcies al qual podreu accedir a:

  • Acompanyament, assessorament i orientació laboral personalitzada i ajustada a les necessitats de la persona en recerca o millora de feina.
  • Borsa de Treball, amb publicacions d’ofertes de feina i servei d’intermediació entre les persones demandants de feina i les empreses amb necessitats de personal.
  • Espais de recerca de feina en línia i presencial, amb acompanyament tècnic expert i amb l’objectiu de fomentar l’autonomia de les persones en situació de recerca o millora de feina.

 

Per a més informació, contacta amb nosaltres al telèfon 93 580 76 42 o escriu a orientacio@ripollet.cat.