Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Subvencions per entitats i associacions culturals

L’àmbit de Desenvolupament Comunitari ha fet públiques les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per als projectes i activitats tant culturals com esportives d’entitats i associacions locals sense ànim de lucre.

L’objecte d’aquestes convocatòries és fixar els criteris i regular el procediment de la sol·licitud, tramitació, concessió, lliurament i justificació de les subvencions atorgades, d’acord amb el Pla estratègic de subvencions de l’Ajuntament de Ripollet, aprovat al ple del 27 de desembre de 2018. En definitiva, la finalitat és dotar a les entitats esportives i culturals de recursos que contribueixin al finançament de les seves activitats realitzades al llarg d’aquest any.

Les subvencions de les entitats culturals, es destinarà una dotació pressupostària de 15.000 euros distribuïts en dues línies: manteniment i viabilitat de les seus socials i dels recursos materials propis de les entitats; i suport a activitats i programes culturals realitzats durant el període comprés entre l’1 i el 31 de desembre de 2021 i les despeses compreses entre aquest temps.

La convocatòria amb tota la informació per participar-hi pot trobar-se al web des d’on es pot enllaçar per a realitzar el tràmit de manera telemàtica de presentació de les sol·licituds fins el 3 de desembre.