Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Subvencions per entitats i associacions culturals

L’àmbit de Desenvolupament Comunitari ha fet públiques les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per als projectes i activitats tant culturals com esportives d’entitats i associacions locals sense ànim de lucre.

L’objecte d’aquestes convocatòries és fixar els criteris i regular el procediment de la sol·licitud, tramitació, concessió, lliurament i justificació de les subvencions atorgades, segons estableix el Pla Estratègic de Subvencions 2022-24 de l’Ajuntament de Ripollet, aprovat pel Ple celebrat amb data 23 de desembre de 2021 i publicat al BOP de Barcelona amb data 31 de gener de 2022. En definitiva, la finalitat és dotar a les entitats culturals de recursos que contribueixin al finançament de les seves activitats realitzades al llarg d’aquest any.

Les subvencions de les entitats culturals tindran dues línies: manteniment i viabilitat de les seus socials i dels recursos materials propis de les entitats; i suport a activitats i programes culturals realitzats durant el període comprés entre l’1 i el 31 de desembre de 2022 i les despeses compreses entre aquest temps.

La convocatòria amb tota la informació per participar-hi pot trobar-se al web des d’on es pot enllaçar per a realitzar el tràmit de manera telemàtica de presentació de les sol·licituds fins el 30 de setembre.