Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Festiu!

Programació d'activitats culturals dels mesos de juny i juliol de 2022

FESTIU2022.jpg

Durant els mesos d'estiu, l'Ajuntament organitza el programa Festiu! 2022, un programa que neix amb l’objectiu de portar la cultura als carrers i places durant els mesos de juny i juliol, especialment aquest any, en el qual la situació sanitària està més normalitzada.


El Festiu! 2022 inclou una seixantena d’activitats distribuïdes en diferents espais: el pati del Centre Cultural, l’Espai M. Aurèlia Capmany, el pati de l’escola Enric Tatché, i el CIP Molí d’en Rata, amb la voluntat de descentralitzar les propostes pel municipi i aconseguir arribar al màxim de públic possible.


El programa ha estat treballat de manera conjunta entre el teixit associatiu local i l’Ajuntament, i ofereix una programació cultural, familiar i juvenil, amb propostes que van des d’itineraris pels barris, concerts, cinema a la fresca, tardes de dansa i flamenc, i espectacles familiars, entre d’altres. A més, com és habitual, a finals del mes de juny, es celebrarà la setmana dedicada a la cultura japonesa, la Ikigai Japan Week, que organitza de manera conjunta la Biblioteca de Ripollet amb la regidoria de Joventut.


D’altra banda, el Festiu! 2022 també inclou el programa d’exposicions que es podran veure als diferents equipament culturals durant aquestes setmanes, com les exposicions dels tallers del Centre Cultural; la mostra ‘Creu Roja. 100 anys al teu costat’, del CIP Molí d’en Rata; i l’exposició-joc itinerant ‘Faulari’, a la Biblioteca Municipal.