Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major 2022

Presentació

Aquest any 2022 tindrem una Festa Major normalitzada, que comptarà amb més de 90 activitats, en una trentena d’espais i amb 30 entitats participants. S’ha volgut fer un salt quantitatiu important, incrementant el pressupost en 60.000 euros, passant a ser de 150.000 a 210.000 euros. El programa s'ha elaborat amb la voluntat de tornar la il·lusió d’una Festa Major amb la nostra identitat i tenint present els eixos que caracteritzen la Festa Major de Ripollet: participació, descentralització, una festa popular, amb identitat pròpia, que vetlli per la sostenibilitat i amb perspectiva de gènere. A més, s’han mantingut alguns actes que es van introduir a causa de la situació sanitària i que la Comissió ha considerat necessari mantenir, com el trasllat dels focs artificials a dilluns i des de tres punts diferents del nostre territori.

Novetats al programa
Pel que fa a les novetats del programa, cal destacar el canvi en el recorregut de la cercavila dels Diables de Ripollet, que finalitzarà amb els Versots a les pistes de l’ESBAR; un nou espai jove per a les nits amb música i PD’s al pati de l’escola Ginesta; la incorporació de les noves tecnologies amb els e-games al Centre Cultural; un nou ball de confetti destinat a públic adolescent, i la recuperació de la zona de xiringos al recinte firal.

En l’àmbit de les arts escèniques, podrem gaudir del Ripollet Rock, dels concerts de Macaco, els Ministrils del Raval, el Pot Petit, i las Karamba, entre d’altres; teatre per a joves, la dansa del Cos de Dansa de l’Esbart de Sant Cugat i l’Enlorca’t amb la doble representació de ‘Bodas de Sangre’, de la Cia. Projecte Ingenu.

També es manté l’espectacle sense soroll que organitza l’entitat Sonreir es Vivir, que enguany, es trasllada al parc del Riu Ripoll per ampliar l’aforament.

20220621_210114.jpg

 

Informació de contacte