Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major 2021

Presentació

La Festa Major de Ripollet d'enguany s'adaptarà a totes les mesures sanitàries establertes per la pandèmia, combinant espais segurs descentralitzats i responsabilitat ciutadana per aconseguir "que Ripollet sigui exemple de Festa Major segura", segons va explicar l'alcalde a la presentació.

El programa inclou prop de 100 activitats que es realitzaran amb inscripció prèvia, amb noves ubicacions per adaptar-se als entorns perimetrats que permet la normativa. Guanyaran protagonisme, per exemple, els patis de els escoles i els parcs. La zona amb més aforament serà, com ja és tradicional, la zona del Brollador, on s'hi faran els concerts més massius, amb un aforament previst a dia d'avui de 3.000 persones que es podrà modificar en funció de les restriccions presents la setmana del 27 al 30 d'agost.

Aquesta Festa Major, la primera organitzada per la nova Comissió, ha volgut fer valer la cultura com a eina cohesionadora, ampliant les activitats de cultura popular i també les esportives. Algunes de les activitats oferiran diferents torns, per afavorir l'assistència en grups petits. També hi haurà actes simultanis per afavorir la dispersió de públic i evitar aglomeracions. La Festa Major mantindrà també el Mercat de la Vinya, que es traslladarà al pati de l'escola Anselm Clavé i al carrer de les Escoles, mentre que oferirà una programació d'activitats pròpia a la plaça d'en Clos, relacionades amb el patrimoni de Ripollet.

A més, durant la Festa Major es crearan dos murals més (un al Casal d'Avis, de l'artista Zurik, en homenatge a Lorca, i l'altre al Camp de futbol Municipal de Víctor García Delgado). També hi haurà exposicions a càrrec de les entitats fotogràfiques, el correfoc serà un acte estàtic al pati de l'Institut Can Mas i, com a novetat, el castell de focs es traslladarà a dilluns, amb la pirotècnia disparant-se des de tres llocs sorpresa dels barris de Maragall-Tiana, Pinetons i Can Mas.

Notícies RSS

Veure'n més

Informació de contacte